HAAD HAAD GET A GAME

Adnan Hajrulahović na poslovnim susretima privrednika BiH i Makedonije

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizirala je poslovnu posjetu privredne delegacije naše zemlje Republici Makedoniji i učešće na Poslovnom forumu Republika Makedonija – Bosna i Hercegovina, a u okviru zvanične posjete predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine, dr. Mladen Ivanić Republici Makedoniji 19. i 20. aprila 2017. godine.

Ispred kompanije Fashion & Style Factory d.o.o. Sarajevo na susretima je učestvovao tim lider Adnan Hajrulahović HAAD. Osim na susretima privrednika dviju zemalja Adnan je učestvovao i na sastanku sa predstavnicima Košarkaške Federacije Makedonije. Oni su izrazili zainteresiranost da sve selekcije Makedonske reprezentacije u košarci nose HAAD get a game sportsku opremu. U narednom periodu ćemo imati potvrdu uspješnosti sastanaka. Kao domaćin ispred Košarkaškog Saveza Makedonije Adnana je ugostio poznati makedonski košarkaški reprezentativac, a danas predsjednik Saveza, Petar Naumoski.

Pored navedenih susreta Adnan Hajrulahović je bio i u službenoj posjeti bh. Ambasadi gdje ga je primio Jasmin Gagula, Sekretar misije BiH u Makedoniji. Stav naše Ambasade u Makedoniji  prema svim potencijalnim projektima Fashion & Style Factory je veoma pozitivan.