HAAD GET A GAME

Trek run tim predstavio HAAD get a game opremu za trčanje

BK TREK Team Sarajevo okuplja ljubitelje brdskog biciklizma s ciljem razvoja i afirmacije biciklističkog sporta, održavanja biciklističkih skupova i takmičenja, međusobne saradnje i druženja članova kluba, saradnje sa drugim klubovima i zaljubljenicima u biciklistički sport, te razvoja i popularizacije sporta među građanima, prvenstveno mladim ljudima.

Odnedavno imaju i tim koji se bavi trčanjem i po prvi put su prezentirali svoje nove dresove za trčanje. Dresovi su predstavljeni na SRC Safet Zajko Halilovići na jednom od treninga, a svoju premijeru na utrci će imati u Splitu 26. februara kada učestvuju na Splitskom polumaratonu.

– Dresove smo producirali u Fashion & Style Factory d.o.o. kompaniji, čiji su uposlenici pokazali veliku profesionalnost, susretljivost i pažnju. Tokom pripreme su vodili računa o svakom detalju te ih od srca svima preporučujem, rekao je na predstavljanju Senad Bečković iz Trek run tima Sarajevo.

Dresovi su dizajnirani i izrađeni po prijedlogu članova Trek tima koji su željeli da i oprema za trčanje prati dizajn novih biciklističkih dresova.