CLEWEAR

O brendu

“Odijelo ne čini čovjeka ali o njemu govori više nego on sam, o sebi može reći!” – to su riječi kojim Adnan Hajrulahović Haad,  istaknuti BH dizajner, opisuje svoj doživljaj odijevanja. A sukladno tome i radi, stvarajući svakodnevno odjeću namijenjenu svakodnevnoj upotrebi i naravno odjeću za specijalne prilike, vjenčanja, mature i druge prigode.

CLEWEAR online concept:

Pored prelaska na online koncept, u korak sa vremenom i svojim kupcima, prezentujemo i novu kolekciju ME & MINI ME. Kolekcija je vesela i razigrana, a za ciljnu skupinu ima mame i kćerke. Kolekciju potpisuje modni dizajner Adnan Hajrulahović Haad.

“Uvijek nam je potreban neko da se identifikujemo, a ideja da se kćerka ugleda na majku je po meni jako zanimljiva. U vremenu lažnih vrijednosti ova kolekcija jača spregu majke i kćerke, slavi tu uzvišenu ljubav, daje na značaju mladim damicama da je i njihov stav bitan. Težnja je bila napraviti neobaveznu i veselu kolekciju, ne nametati previše nego inicirati. Moja inspiracija su zasigurno moja kći i supruga i njihov tanašni odnos” – izjavio je Adnan Hajrulahović Haad.

Leave a Comment