HAAD GET A GAME

O brendu

HAAD get a game je bosanskohercegovački sportski brend koji je nastao iz potrebe domaćeg sporta za pristupačnim i kvalitetnim rješenjem sportske opreme.

Od nogometne opreme, u početku, nakon nekoliko godina, rada, istraživanja i nadogradnje izrasli smo u kompaniju koja dizajnira i proizvodi sportsku opremu za brojne sportove, a svakodnevno radimo na unapređenju i inovacijama opreme i za sportove koji još nisu zastupljeni. Već je mnogo projekata iza nas, opremali smo i opremamo veliki broj klubova kao i brojne individualne sportaše. Cjelokupni proces narudžbe je vrlo jednostavan. Javite nam se sa Vašim potrebama i željama, uputimo Vas u mogućnosti izrade, kapacitete, vrste materijala i tehnologija, cjenovni raspon, brzina izrade i isporuke. Zatim, predstavite nam svoj željeni dizajn ukoliko imate i kreće izvedba. Ukoliko nemate svoju ideju za dizajn sportske opreme i kako bi trebala da izgleda, mi Vam ponudimo nekoliko opcija i Vi izaberete onu koja Vam se najviše dopada i koja Vam najbolje odgovara.

 

Iz potrebe, sa osmijehom kaže Adnan Hajrulahović, osnivač jedine bh. kompanije koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom profesionalne sportske opreme, te nastavlja: „Nastali smo iz potrebe bh sporta“. Adnan živi u Sarajevu i bavi se modnim dizajnom već 15 godina. Iza sebe ima veliki broj modnih revija i internacionalnih priznanja, a od prije pet godina je svoj talent i svoje znanje usmjerio na dizajn i proizvodnju profesionalne sportske opreme u čemu nimalo ne zaostaje za svjetskim sportskim brendovima. Tako Haad sport djeluje 5 godina, a brend Haad get a game 3 godine i sportsku opremu tog brenda do sada je nosilo oko stotinu sportskih kolektiva!

Iz potrebe bh. sporta da ima inovativnog, kvalitetnog i konkurentnog dizajnera i proizvođača profesionalne sportske odjeće koji će se prilagoditi i brzo odgovoriti na velike potrebe klubova, nastao je prvi bh. sportski brend HAAD get a game.

“Početak je bio težak, ali napornim radom prevazišli smo sve prepreke i srušili najveću barijeru, barijeru u glavi našeg čovjeka i uspjeli da iz tame dođemo na svijetlo”, priča Adnan te dodaje kako kvalitet sportske opreme HAAD get a game ne zaostaje za kvalitetom svjetskih poznatih proizvođača, dok je cijena neuporedivo prihvatljivija.

Leave a Comment