CLEWEAR Online shop

CLEWEAR online concept: ME & MINI ME

Pored prelaska na online koncept, u korak sa vremenom i svojim kupcima, prezentujemo i novu kolekciju ME & MINI ME. Kolekcija je vesela i razigrana, a za ciljnu skupinu ima mame i kćerke. Kolekciju potpisuje modni dizajner Adnan Hajrulahović Haad.

“Uvijek nam je potreban neko da se identifikujemo, a ideja da se kćerka ugleda na majku je po meni jako zanimljiva. U vremenu lažnih vrijednosti ova kolekcija jača spregu majke i kćerke, slavi tu uzvišenu ljubav, daje na značaju mladim damicama da je i njihov stav bitan. Težnja je bila napraviti neobaveznu i veselu kolekciju, ne nametati previše nego inicirati. Moja inspiracija su zasigurno moja kći i supruga i njihov tanašni odnos” – izjavio je Adnan Hajrulahović Haad.

Željenu kolekciju ME & MINI ME možete naručiti putem online shop obrasca na dnu ove stranice. Isporučujemo na adrese unutar Bosne i Hercegovine, poštarina je gratis!

U obrazac za narudžbu je potrebno da upišete kod artikla (npr. Model 1). Za tačnu veličinu modela kontaktirati ćemo Vas pri potvrdi narudžbe.

Model 1: 99 KM

Model 2: 89 KM

Model 3: 189 KM

Model 4: 89 KM

Model 5: 99 KM

Model 6: 119 KM

Delivery Form

 

Brend: Clewear

Kolekcija: Me & MINI Me

Dizajn: Haad

Make-up: Edita Hajrulahović

Frizure: Frizerski salon Bolero

Fotograf: Alen Jehja

Modeli: Edita i Nadja Hajrulahović

Lokacija: Hotel Malak Sarajevo

Organizator snimanja: Nicolae Golea