Adnan Hajrulahović HAAD

Trideset devetogodišnji BH modni dizajner, živi i radi u Sarajevu. Svoje kolekcije prezentirao je revijama u Bangkoku, Beču, Dizeldorfu, Beogradu, Zagrebu, Svetom Stefanu, Tirani i drugdje  pod vlastitim brendom HAAD, iza kojeg stoji vlastita produkcija.

više

HAAD geta a game

Od nogometne opreme, u početku, nakon nekoliko godina, rada, istraživanja i nadogradnje izrasli smo u kompaniju koja dizajnira i proizvodi sportsku opremu za brojne sportove, a svakodnevno radimo na unapređenju i inovacijama opreme i za sportove koji još nisu zastupljeni.

Već je mnogo projekata iza nas, opremali smo i opremamo veliki broj klubova kao i brojne individualne sportaše. Cjelokupni proces narudžbe je vrlo jednostavan. Javite nam se sa Vašim potrebama i željama, uputimo Vas u mogućnosti izrade, kapacitete, vrste materijala i tehnologija, cjenovni raspon, brzina izrade i isporuke. Iz potrebe bh. sporta da ima inovativnog, kvalitetnog i konkurentnog dizajnera i proizvođača profesionalne sportske odjeće koji će se prilagoditi i brzo odgovoriti na velike potrebe klubova, nastao je prvi bh. sportski brend HAAD get a game.